Ensilering

Vi har forskjellige pakkeløsninger for tilsetning av ensileringmiddel, tilpasset ulike bruksområder. Pakkene inneholder pumpe, styring, slanger, kabler og sikkerhetsutstyr. For å få en komplett løsning velges også en dyseløsning som passer ønsket bruk.


Rundballepresse m GP pumpe 16 9 format JPEG

Rundballepresse


Ved bruk på presser vil GP-serien dekke de fleste behov, med leveringsmengder på opp til 8 liter per minutt. Pumpen plasseres direkte i fatet, og som standard følger to dyser som kan monteres i kammeret eller ved pickup. GP-serien har også mulighet til å tømme slangene for syre ved å reversere pumpe.

SmartFlow gir god kontroll over tilsetningen fra førerhuset.

Kverneland Lessevogn 16 9 format JPEG

Lessevogn


For lessevogn som krever litt større tilsetningsmengder kan MP12 være en god kandidat. MP12 leverer opp til 12 liter i minuttet.

SmartFlow gir god kontroll over tilsetningen fra førerhuset.

720413 KPL MP12 MED SMARTFLOW INKL ISO 11786 KABEL 16 9

Snitter


For snittere med høy kapasitet anbefales MP17-pakken med Digital Flowmaster, for leveringsmengde på 17 liter per minutt og et arbeidstrykk på 3,5 bar.

SmartFlow gir god kontroll over tilsetningen fra førerhuset.

Miljøbilde2 16 9 format JPEG

Frontstativ


Med frontstativet er det kjapt å koble på og få med seg syreutstyr, syrefat og rundballeplast. Med pumpen fastmontert på stativet og hurtigkoblinger for slange og innfesting er påkobling gjort på sekunder.

Utvalgte Produkter

Se nærmere på produktene som inngår i våre ensileringsløsninger.


MP-serien

MP-serien


MP-serien er membranpumper med høy leveringsevne og høyt arbeidstrykk, og egner seg derfor godt til stort maskineri som for eksempel selvgående snittere.

GP-serien

GP-serien


GP-pumpene er anvendelige og driftssikre tannhjulspumper som plasseres direkte i fat eller kanne. Ei unik syrepumpe utviklet av Serigstad allerede i 2000.

Digital Flowmaster

Digital Flowmaster


Digital Flowmaster gir deg god kontroll over syretilsetningen, enten du benytter våre GP- eller MP-pumper. Ulike styringsmoduser og pickupbrytere gjør ensileringen høyt automatisert.

SmartFlow er en videreføring av Digital Flowmaster.

Frontstativ

Frontstativ


Frontstativet er en praktisk løsning for transport av syrefat og plastruller. Frontstativet leveres med hurtigkoblinger, og med mulighet for fastmontert syrepumpe, er tilkoblinger gjort på et blunk.

Referanseprosjekt

Se hva kundene våre sier om våre løsninger for ensilering.


Flere Løsninger

Automatisert fôring
Automatisert fôring

Serigstad leverer både komplette løsninger for…

Akvakultur
Akvakultur

Serigstad har siden 1864 utviklet og…